A legjobb partnerem

Egy vállalat életében a fejlesztések sosem könnyű játékok, mindig nagyon megszenved velük az ember, legalábbis én világ életemben nagyon nehezen tudtam egy-egy átívelő, nagy volumenű fejlesztést végigcsinálni, bár tény, hogy én nagyon aprólékosan tervezek, mert igyekszem mindenre gondolni, és ez néha nehézségként jelenik meg, néha azonban hihetetlen baklövésektől tud megmenteni engem és az egész céget egyaránt.

Nemrég például bővítettük a vállalati eszközöket és úgy gondoltuk, hogy kialakítunk egy céges flottát, és minden munkavállaló kap egy céges telefont használara, hiszen a munkaidő nagy részében kommunikálniuk kell az ügyfelekkel, és nem tartottuk fair dolognak, hogy a saját telefonjukat használják. Igen ám, de egyből eszembe is jutott, hogy közel ötven telefonnál nagyon nem mindegy, hogy milyen partnert talál az ember a javításra, és egy-egy iphone szerviz között hatalmas különbségek tudnak lenni, nem csak felkészültségben és szakami tapasztalatban, na és persze árban, hanem megbízhatóságban is.

Én azt gondolom minden tekintetben jól választottam, hogy az iszereles munkatársaival javíttatom a készülékeket, mert pontosak, precízek és értenek is ahhoz amit csinálnak, nem mellesleg rendkívül megbízhatók. Nagyon meg vagyok velük elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom a velük való céges együttműködést is, mert nagyon jó partnernek bizonyulnak, nem csak a munka, hanem a kommunikáció és a folyamatok lebonyolítása tekintetében is. Mindig mindenben a segítségünkre vannak, és bármikor számíthatunk rájuk. Számos helyről hallottam már vissza, hogy nincsenek megelégedve a szervíz szolgáltatással ilyen vagy olyan indokból, és mihelyt ajánlottam nekik ezt a kis csapatot, minden problémájuk megszűnt. Számtalan partnerem is velük dolgozik már, és ez nem lehet véletlen, én ebben maximális mértékben biztos vagyok.