A legnagyobb katalizátor

Én közel öt éve döntöttem úgy, hogy otthagyom az akkori munkahelyem és egy teljesen új vonalon saját vállalkozásba kezdek. Nem igazán tudom megmagyarázni a miértjét, egyszerűen csak azt éreztem, hogy belefásultam a dolgokba, szürkék a mindennapok és a főnökömet is akkor cserélték le, egy olyan emberre, akivel egyáltalán nem tudtam jól kijönni abban az időben. Minden adott volt tehát ahhoz, hogy új utak felé induljak el. Még az is biztosított volt, hogy egy alap tőkével rendelkezzek, és egy biztonsági kerettartalék is legyen, ha bármi félre csúszna, vagy balul sülne el. Természetesen az ember így is kockáztat, de közel sem akkorát, amekkorát abban az esetben tesz fel tétre, ha nem rendelkezik semmilyen tartalékkal. Így tehát viszonylag nyugodtan vághattam bele a cégvezetés világába, és el kell mondjam, igen jól is sikerült. Ma már nagyon jól megy a cég és felfejlődött közel ötven fős vállalkozássá.

Ma már ott tartok ebben az egészben, hogy azt keresem, hogyan lehetnénk még jobbak. Hogyan tudnánk még különlegesebb és speciálisabb módon kiszolgálni az ügyfeleket, növelni a hatékonyságot, emelni a vállalati hangulatot, vagyis szervezet szinten fejlődni. Sokat törtem rajta a fejem, és rá is jöttem, hogy én hiába gondolkodom ezen, mert hiányzik az ide vonatkozó szakmai tapasztalat, tudás. Keresnem kell egy olyan céget, aki ebben jártas és segítséget tud nyújtani számomra. A legjobbakat szerettem volna megtalálni a piacon és azt gondolom ez sikerült is.

A Kogwheel csapatának coaching szolgáltatása ugyanis hihetetlen gyorsan felfoghatatlan mértékben javította a vállalati hatékonyságot, és a vállalati alkalmazottak motivációját egyaránt. Felfoghatatlan gyorsasággal mentek ki a munkák, rövidültek a határidők, javult a kommunikáció és a vállalati hangulat is sokkal kellemesebb lett. Gondoltam, hogy lesz eredménye egy ilyen céggel való együttműködésnek, de azt közel sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan és hogy ekkora mértékben. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is együtt fogunk működni és csak remélem, hogy kevés versenytársam talál rájuk, mert így meg tudom őrizni előnyöm a piacon. Minden más tevékenységi körben lévő partneremnek azonban folyamatosan csak ajánlom őket, mert felbecsülhetetlen eredményeket tudnak elérni egy-egy cég életében.