Nem felesleges!

Amikor én úgy döntöttem, hogy ott hagyom az előző munkahelyemet, mert egészen egyszerűen már nem tudtam azonosulni azzal a hozzáállással, amit az ügyfelek felé tanúsítani kezdtek még fogalmam sem volt, hogy mennyire nehéz lesz a nem szakmai részeket irányítanom a cégben. Sajnos nekem semmilyen közgazdász tapasztalatom nincsen, én csak a szakmai részéhez értek igazán. Nekem tényleg csak az volt a célom, hogy a forgalom növelésének vágya ne menjen a minőség rovására. Ezért szerettem volna mindenképp egy saját vállalkozást indítani. De megmondom őszintén, hogy amikor ráébredtem, hogy mekkora veszélye van annak, hogy az összes félretett pénzem elbukom, és mennyi ember nem hisz a tervemben, megtorpantam. Később aztán egy nagyon jó barátommal beszélgetve arra a következtetésre jutottam, hogy bizony megfelelő külső szakértőkkel és szolgáltatókkal tökéletes vállalkozást fogok tudni én is felépíteni.

Egyetlen egy dologban voltam biztos már a legelején, hogy nálam, az én cégemben biztosan tökéletes és minőségi lesz a munkavédelem. Nagyon sokan ezen a területen ugyanis csak legyintenek a kötelező feladatokra, a papír munkát megcsinálják, de valódi védelmi értéke nincs a kialakított munkavédelmi rendszer működésének. Ezek a vállalkozások szokták sajnos aztán azon kapni magukat, hogy egy baleset vagy nem várt esemény miatt személyi sérülés és hatalmas anyagi kár is érte a céget, ami miatt aztán sok esetben be is fejezik a működést. Számomra mindennél fontosabb az embereim védelme, így abban biztos voltam, hogy az activesafety csapata fogja biztosítani ezt a tökéletes rendszert számunkra. Ismerem őket, tudom, hogy jól és minőségi eredményekkel dolgoznak.

Azt azonban nem tudtam, hogy ki lesz a könyvelő, a pénzügyes, a marketinges, a jogász. Hála a jó égnek aztán szépen lassan minden területre kaptam legalább két ajánlást, és így azt mondhatom, hogy valóban egy profi és tökéletes szolgáltatói csapat gyűlt össze. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy a partnerek tekintetében válogasson sokat, mert a minőségi szolgáltatásokkal lehet csak minőségi eredményt elérni.