Egy örök kedvenc, ami nem megy ki soha a divatból

Én még tisztán emlékszem, hogy már elég korán, körülbelül négy éves koromban elkezdtem a nőiességem szárnyait bontogatni, mert talán akkor volt az első olyan alkalom, amikor édesanyám ruháit kipakoltam a szekrényből és magamra aggattam, persze a cipőivel egyetemben, és eljátszottam hogy megyek dolgozni és végig csattogtam a ruhákban és cipőkben az udvaron és minden olyan helyen ahol csak lehetőségem nyílt rá. Persze édesapám abszolút nem értette ezt, sokáig vita is volt emiatt az édesanyám és közte, hiszen ő támogatta azt, hogy én egyrészt egyre jobban kifejlesszem magamban a nőiesség érzését, másrészt pedig kicsit élvezni tudjam a gyönyörű és hosszú szoknyáit és egybe ruháit, még akkor is, ha három helyen volt megkötve rajtam, hogy ne essek el benne. Nekem hihetetlen élmény volt, hiszen még mai napig is emlékszek rá, és ezért gondolom, hogy édesanyámnak igaza volt, és örökké hálás is leszek neki ezért.

Csakúgy, mint azért, hogy amikor kicsit nagyobb lettem attól se zárkózott el, hogy sminkelni tanuljam magam, sőt segített. Akkor ő avon termékeket használt, és ez azóta is nagy kedvencem maradt, már csak a nosztalgia miatt is, és mert azt gondolom, hogy ár-érték arányban iszonyat jó termékei vannak a mai napig is rendelem ezeket a pipereshop.hu oldaláról. Minden egyes rendelés és keresgélés esetén visszarepülök azokba az időkbe, amikor anyukám magyarázta hogy mi mire való és mit hogy kell használni, és ez annyira feltölt, hogy el nem tudom mondani senkinek sem.

Az édesanyám ma már nem sminkeli magát, de néha még nosztalgiázunk azért az avon termékei kapcsán, és hát nemsokára már a lányom lép be abba a korba, hogy én is taníthassam hogyan kell szépen és ízlésesen kisminkelni magát egy-egy alkalomra. Azt hiszem egyszerre várom ezt a pillanatot és egyszerre tartok is tőle, hiszen ott már végleg fel kell fognom, hogy a lányom a felnőtté válás útjára lépett és nem kislány többé.