A mániám lett

A nők általában nagyon szeretnek öltözködni, vásárolgatni, imádják a divatos és új cuccokat, ruhákat, és kiegészítőket, legyen az arany vagy ezüst, vagy bármi más, ami csillog és ékszer. Persze imádják a smink termékeket is, a parfümöket és még sorolhatnám, de én sajnos, vagy nem sajnos, nem tartozom ezek közé. Nem igazán szeretem a divatot például. Van egy elképzelésem, ami szerintem jól áll, és jól is érzem magam benne, ezért aszerint vásárolok. Persze ha valami újdonság megtetszik, nem fogom csak azért ignorálni, mert divat vagy új, de nem is veszek meg valamit ami nem áll jól vagy nem szép szerintem csak azért mert divatos és valaki kitalálta.

Egyetlen dologban van talán most egy kis mániám, egyébként mindennel kapcsolatban örülök, ha nagyon gyorsan és egyszerűen túlesek a vásárláson. Az apple watch órámhoz tartozó szíjak azonban mostanság nagyon felcsigáztak. Imádom a https://applewatchshop.hu/ oldalt, mert számtalan szín és minta található itt, amit még sehol máshol nem láttam, és bizony tökéletes kiegészítői a ruháimnak. Én most ebben tényleg kicsit beleszerettem, és már a harmadik szíjat rendelem tőlük. Nem is csoda, hiszen az anyaguk tényleg nagyon jó minőségű, a színük gyönyörű, és kifejezetten egyediek.

Mivel én sokat sportolok is, és versenyre is járok, így viszonylag sokfajta szíjra van szükségem, elegáns, strapabíró szilikon, fekete vagy színes az edzésekhez és versenyhez, tehát számtalan fajta, amik néha egy-egy baleset során tönkre is mennek sajnos. A saras és kúszós akadályok nem igazán kedveznek a szíjaknak, még akkor sem, ha tényleg nagyon jó anyagból vannak és minőségiek. Ezért én imádom ezt az oldalt, mert gyorsan tudok rajta keresni, még gyorsabban rendelni, mindig hihetetlen jó minőséget kapok kézhez és ráadásul nagyon gyorsan. Szóval én imádom, és a mániám lett, de talán ezt az egy dolgot én is megengedem magamnak, mert tényleg minden másban teljesen a funkció szerint működöm és minél egyszerűbben igyekszem beszerezni is a szükséges termékeket.