A férjem új szerzeménye

A férjemmel mi mindketten a tudományok területén próbálunk szerencsét, mindketten kutató biológusként dolgozunk. Még az egyetemen találkoztunk és össze is kötöttük az életünket. Rengeteg dologhoz értünk, de bizony vannak olyan területek, amik nehezen mennek nekünk, sokkal nehezebben mint egy átlag embernek, aki mondjuk valamennyire otthon van a számítástechnika vagy az elektronikus eszközök területén. Mi például nagyon sokáig akkor is a gyári kiegészítőket használtuk a telefonunkhoz, és a mac gépünkhöz is, amikor már láttuk, hogy valami biztosan nem kerek, mert három hónap alatt három kábelünk ment szét ugyanazon a helyen, és nem is értettük, mert három különböző helyen tároltuk és használtuk őket.

Persze rendeltünk másikat, de amikor most nemrég az is ugyanott és ugyanolyan módon kezdett el foszlani, már nagyon mérgesek lettünk és elkezdtünk utánanézni annak, hogy mivel tudnánk ezeket az eszközöket pótolni. Egy olyan márkát kerestünk, ami bár nem gyári de nagyon megbízható és kielégítő szolgáltatást nyújt. A férjem a munkahelyén találkozott is egy nagyon jó márkával, ami helyettesíti az apple töltő és kábel használatát, és elviekben nagyon tartós és jó minőségű.

Nekünk sem kellett sok, azonnal felkerestük a baseus oldalát és rendeltünk minden töltőhöz egy-egy kábelt, ami már ránézésre is sokkal tartósabb és biztosabb mint bármelyik apple gyári kábel volt ezidáig. Egyelőre nagyon meg vagyunk vele elégedve, és biztosak vagyunk bene, hogy ez lett az új kedvenc márkánk. A férjem új szerzeménye tehát sikert hozott. Csak remélni tudom, hogy a közeljövőben is csak ilyen ötletekkel tér majd haza. Volt már ugyanis egy pár félresiklásunk, amikor nem hogy jobb nem lett a szerzett termék, de hihetetlen használhatatlan volt. Szerencsére most nem ez történt, és ha ennél a márkánál maradunk biztos vagyok benne hogy nem is kell ettől tartanunk.