Oldal kiválasztása

4ever4cc

Olvass, kövess minket és legyél te is részese egy forradalomnak...

A világ változik, de te nem, és ITT cseszed el!

Szerző: | jún 6, 2016 | Kiss Gergő blogja

Sziasztooook! Hááát, végre elindul ez az egész és első témának az gondolom, hogy nem is választhattam volna jobbat, mint hogy milyen irányba halad a világ, és te hol cseszed el?! A világ iszonyatosan halad, az innováció egyre hangosabban üvölti a pofánkba, hogy itt vagyok és átformálom az egész gazdaságot, ha akarjátok, ha nem, mert megállíthatatlan vagyok.

Itt van például a Facebook, ami teljesen megváltoztatta az életünket, a Youtube, ami elveszi a tv nézésre fordított időt és át helyezi az internetre, és itt van az Uber, amit imádok és szerintem sokkal-sokkal jobb, mint a klasszik taxizás, és ezek mind-mind át formálnak iparágakat…

És ez a trend szépen lassan minden iparágba beszivárog és változásokat fognak előidézni. Haladunk egy teljesen más világ felé, egy online világ felé, ami tényleg, már most láthatóan megváltoztatta a gazdaságot. Ami neked valljuk be őszintén, kurvára rossz hír. El is mondom miért, de majd csak a végén…

Szóval itt van egy gazdaság, amiben folyamatos az innováció egyre jobban pörög és egyre kevesebb munkásra van szükség ugyan akkora termelés kiszolgálására. Egy újgazdaság épül, és aki nem ismeri fel ezt a tényt, arra rossz idők jönnek, munkanélküli lesz és lehet, hogy elveszít mindent. De azok, akik megértik, hogy a világ változik és lépést tartanak ezzel, azokra egy jobb élet vár.

Az utóbbi kb. 100 évben volt egy életpálya modell, ami arra épült, hogy járj iskolába és tanuld meg, hogyan lehetsz egy cég alkalmazottja, “rabszolgája”. Majd keress egy céget ahol alkalmaznak, “rabszolga vagy”, dolgozz 40-50 évet és menj nyugdíjba… De ezzel van egy hatalmas para, hogy 2016-ban ez már nem működik…

Ha megnézed, az emberek most össze vissza váltogatják a munkahelyeiket… elveszett a lojalitás, de ez mind két fél hibája. A biztos állás többé nincs, nem létezik, kamu tündérpor… most megyünk keresztül életünk legnagyobb változásain. És most jön a számodra rossz hír, hogy az új gazdasági modellnek egyre kevesebb dolgozóra van szüksége.

Száz évvel ez előtt az emberek 90%-a a mezőgazdaságban dolgozott, most kb. 1%-a dolgozik ott. És ez a hihetetlenül gyors fejlődésnek köszönhető… Ez minden szakmában érezhető, egyre több mindent csinálnak gépek és egyre több minden bonyolódik online… például boltok alakulnak át web áruházzá, egy csomó munkahelyet megszüntetve…

A fejlődés és a hatékonyság növelés minden egyes nap munkahelyeket számol fel és semmit nem lehet tenni ezen folyamat ellen. És mondhatod, hogy majd a gazdaság fellendül, vagy kimész külföldre, de ne tedd, mert itt cseszed el! Ha életben akarsz maradni, fejlődni akarsz és egy független, szép életet leélni, akkor ki kell nyitnod a szemed és szembesülnöd kell a valósággal és valami újat kell csinálnod.

Valami olyat, amire eddig még nem is gondoltál, vagy ha gondoltál is, nem mertél belevágni. Olyan dolgokat, amik bele illenek ebbe a hosszú távú folyamatba, ami abba az irányba fejlődik, mint ahogy a gazdaság is fejlődik. Igazából az internet az, amin az látszik, hogy már most is, de hosszútávon elképzelhetetlen nélküle az élet.

Az internettel elérheted, hogy önálló legyél, ne függj másoktól, hogy te oszd be az időd, akkor dolgozz, amikor akarsz, és hogy egy átlagos alkalmazotti fizetés többszörösét keresd meg!!! Vagyis neked, mostantól ha túl akarod élni ezeket a gazdasági folyamatokat, alkalmazkodnod kell és elkezdeni az online világ felé nyitni.

De tudom, hogy neked most így ez első hallásra szinte lehetetlennek tűnik, de nem az! Ez is csak egy szakma, amit nagyon gyorsan meg lehet tanulni és ez az oldal és a 4ever4cc azért van, hogy sok sok sok olyan ember legyen benne a csapatban, aki akár másod állásban vagy fő állásban, de online építi az üzletét és felveszi az új világ fordulatszámát. Mert ha megcsinálod, többé nem lesz gond az életedben.

Én 8 éve építek online vállalkozásokat és azt látom, hogy soha nem volt olyan könnyű pénzt csinálni a neten, mint most! Ezért ha akarsz valamit csinálni online, és nem tudod, hogy kezdj bele, lennének kérdéseid vagy már van jelenleg is online valamilyen üzleted, akkor nyugodtan keress meg és kérdezz meg bármiről.

Ez egyrészt tök jó neked, mert 8 év tapasztalattal tudok szinte mindenben segíteni, nekem pedig azért jó, mert látom, hogy bennetek milyen problémák és kérdések vannak. Szóval írj rám Facebookon, ha segítség kell, likeold az oldalt, és ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is! Nézd meg a weboldalam és a következő részben találkozunk. Addig is, sziasztok!


Kiss Gergő - Geri

Kiss Gergő - Geri

4ever4cc alapítója

Szia! Kiss Gergő vagyok 8 éve internet vállalkozó és olyan embereknek segítek online pénzt keresni, akik meg szeretnék valósítani az álmaikat. Olyanoknak, akik szeretnének valamit tenni, de lövésük sincs, hogy miből lehetne több pénzt keresni. Ha engem követsz, akkor egy csomó csomó segítséget fogsz kapni, amivel te is előrébb tudsz lépni az álmaid megvalósításában!0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Miben segít neked a 4ever4cc


A 4ever4cc célja, hogy inspirálja, tájékoztassa, és segítse azokat akik többet akarnak elérni az életben. A 4ever4cc csapata két módon is segít neked. 1: Rengeteg hasznos értékes tartalmat találsz online üzlet építésről, vállalkozásról. 2: Egy eszközt is adunk neked amivel fel tudod építeni az online vállalkozásod. Ha pedig tetszik amit képviselünk és csinálunk akkor szívesen látunk a csapatban.

Kövess minket a facebookon

A világ változik, de te nem, és ITT cseszed el!

Írta: Kiss Gergő - 4ever4cc Oldasási idő: 7 min
0