Oldal kiválasztása

4ever4cc

Olvass, kövess minket és legyél te is részese egy forradalomnak...

Q&A #1 – Meg lehet élni online vállalkozásból?

Szerző: | jún 2, 2016 | Kiss Gergő blogja

Helló! Akkor kezdjük is meg a kérdések válaszok sorozatot. Ez itt az első rész, amiben még igazából nem sok kérdésre tudok válaszolni, de nézzük.

#1. kérdés: Meg lehet élni online vállalkozásból?

Igen határozottan meglehet élni, én a megélnit azt olyan 200.000 Ft/hó keresetre értem., mert valahol itt van az átlag Magyar kereset is. Egy online vállalkozást beindítani, és üzemeltetni nem kerül sokba ellentétben egy offline vállalkozással. Ezért nem is kell olyan hatalmas pénzeket keresni vele, hogy jól éljen az ember. De! Csak azért ne indíts online vállalkozást, mert ebből akarsz “megélni”, mert ez túl kevés.

Inkább hosszútávon tervezz és abból amiből megélsz azt szorozd meg minimum a 20 szorosával az így kijött számot lődd be célként amennyit az internetes vállalkozásoddal keresni akarsz. Különben túl kicsire teszed a lécet könnyen megugrod, de nem lesz további motiváció.

#2. kérdés: Mit javasolsz egyedül vágjak bele vagy többen? 

Jó kérdés, sokszor kérdezték ezt már tőlem, és én is sokszor voltam ilyen helyzetben. Tudod, volt amikor jól jártam vele, volt amikor nem. De mégis azt javaslom, hogy többen jobb csinálni bármit is viszont nagyon nagyon válogasd meg azoknak a körét, akikkel együtt belevágsz valamibe.

#3. kérdés: Mennyire gyorsan lehet meggazdagodni internetes vállalkozásból? 

Nagyon! Viccet félretéve komolyan nagyon gyorsan lehet úgymond meggazdagodni interneten, mert egyszerre gyorsan tudsz tömegeket olcsón elérni, és ha jól csinálod és jó a terméked, akkor egyenes út vezet a sikerhez!

Egyelőre ennyi volt az első rész, ebből videót akartam csinálni, de még kevés volt a kérdés, szóval talán majd a következő részben! Kérdezni a kapcsolat menüpont alatt tudtok.


Kiss Gergő - Geri

Kiss Gergő - Geri

4ever4cc alapítója

Szia! Kiss Gergő vagyok 8 éve internet vállalkozó és olyan embereknek segítek online pénzt keresni, akik meg szeretnék valósítani az álmaikat. Olyanoknak, akik szeretnének valamit tenni, de lövésük sincs, hogy miből lehetne több pénzt keresni. Ha engem követsz, akkor egy csomó csomó segítséget fogsz kapni, amivel te is előrébb tudsz lépni az álmaid megvalósításában!0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Miben segít neked a 4ever4cc


A 4ever4cc célja, hogy inspirálja, tájékoztassa, és segítse azokat akik többet akarnak elérni az életben. A 4ever4cc csapata két módon is segít neked. 1: Rengeteg hasznos értékes tartalmat találsz online üzlet építésről, vállalkozásról. 2: Egy eszközt is adunk neked amivel fel tudod építeni az online vállalkozásod. Ha pedig tetszik amit képviselünk és csinálunk akkor szívesen látunk a csapatban.

Kövess minket a facebookon

Q&A #1 – Meg lehet élni online vállalkozásból?

Írta: Kiss Gergő - 4ever4cc Oldasási idő: 5 min
0