Oldal kiválasztása

4ever4cc

Olvass, kövess minket és legyél te is részese egy forradalomnak...

Milliomossá válni diploma nélkül?

Szerző: | jún 2, 2016 | Kiss Gergő blogja

Lehet, hogy szüleid, vagy tanáraid neked is ezt sulykolták: Tanulj mert csak így lesz belőled valaki. De vajon ez helytálló, tényleg csak az lehet sikeres, gazdag és boldog, akinek egy vagy akár több diplomája van?!

Nekem nincs diplomám és még rengeteg sikeres embernek az életrajzát olvasva kiderülhet számodra, hogy a diploma megléte nem egyenes út a sikeresség felé…

Többen is azt állítják, hogy az iskola otthagyása volt a legjobb döntés, de vajon te is tudsz érvényesülni diploma nélkül is? Még a régi szép időkben teljesen más volt a világ működése. Akkoriban amikor az én szüleim is felnőttek talán igaz lehetett az állítás, mert aki diplomát szerzett egy kivételes szűk csoportba került be és egyenes út volt a sikeresebb élet felé. Ezért az idősebb generáció a siker kulcsát a diplomában látja, valjuk be az ő nézőpontjukból jogosan.

Azonban már felnőtt egy újabb generáció és a világ hatalmasat változott. És miközben egyre többen járnak valamilyen felsőoktatási intézmény kurzusára, én azt látom, hogy ebből egyre kevesebben tudnak profitálni. Sok olyan visszajelzést kapok, hogy csak arra koncentrálnak, hogy meglegyen az a papír, ami igazolja, hogy őők igenis tudnak valamit! De megfeledkeznek valamiről, hogy a diploma nem garancia a sikeres életre…

Sokan vannak akik kikerülnek a munkaerő piacra és vagy nem találnak munkát, vagy ha találnak is 1-2 év alatt rájönnek, hogy hát ez nagyon nem az amire azt hitték, hogy szerettek volna foglalkozni, és ezt követően teljesen más szakmában kezdenek el dolgozni. Az ilyen esetek sokszor csalódással járnak, mert az egyetemi évek alatt a felvett diákhitellel csak arra vártak, hogy valahogy meglegyen a diploma és megkapják álmaik állását, és minden tökéletes lesz.

Világszerte egyre emelkedik azok száma, akik munka mellett kezdik el felsőoktatási tanulmányaikat. Ez főleg a felnőtt oktatásra vonatkozik, de ez mellett pedig egyre jobban kezd elterjedni az a trend is, amiben a fiatalok innovatív ötleteiket valósítják meg. És már nem a diplomában látják a siker kulcsát és nem is tanulnak tovább.

Sokunknak már vállalkozói gondolkozásunk van, mint pl. Mark Zuckerberg aki a Harwardi tanulmányait hagyta félbe azért, hogy megalkossa a facebookot. És ezzel jelenleg a világ 21. leggazdagabb embere lett. De Itt van még Steeve Jobs is, aki ugyancsak otthagyta a tanulmányait, hogy megvalósítsa álmait. Egyikőjük sem diplomázott le, de mind a ketten maradandót alkottak.

Ami pedig elképesztő, hogy Bill Gates-t pedig kirúgták a harvardról és az egyik interjúban úgy nyilatkozott, hogy míg én megbuktam a vizsgáimon az egyik barátom mindet sikeresen teljesítette és ő most a microsoft egyik mérnöke én pedig a tulajdonosa.

De hogy hazai magyar példát is mondjak, az egyik leggazdagabb legsikeresebb Magyar Gattyán György is autó kereskedőként kezdte de megcsinálta a világ egyik legnagyobb Live erotikus tartalmakat sugárzó weboldalát, valamint a Docler Holdingot, aminek keretében weboldalakat és izgalmas szórakoztató webes szolgáltatásokat fejlesztenek. Ezzel Ő 2015-re 174 Milliárd forintos vagyonra tett szert mindössze 45 évesen.

Viszont nézzünk szembe a ténnyel, hogy a diploma sem és a vállalkozás sem garancia a sikerre… Oké! De akkor mi van azokkal, akik nincsenek megelégedve a munkájukkal, de nincs is világmegváltó ötletük amivel, milliomosok lehetnek? 

Egy hagyományos vállalkozást nagyon nehéz felépíteni, egyszerűen túl sok mindenre kell figyelni. Szerencsére az internet olyan lehetőségeket rejt, amivel akár 15 nap alatt fel lehet építeni egy pénzt termelő vállalkozást. Erről készítettem is egy anyagot, amit itt tudsz elérni: http://4ever4cc.hu/kiss-gergo


Kiss Gergő - Geri

Kiss Gergő - Geri

4ever4cc alapítója

Szia! Kiss Gergő vagyok 8 éve internet vállalkozó és olyan embereknek segítek online pénzt keresni, akik meg szeretnék valósítani az álmaikat. Olyanoknak, akik szeretnének valamit tenni, de lövésük sincs, hogy miből lehetne több pénzt keresni. Ha engem követsz, akkor egy csomó csomó segítséget fogsz kapni, amivel te is előrébb tudsz lépni az álmaid megvalósításában!0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Miben segít neked a 4ever4cc


A 4ever4cc célja, hogy inspirálja, tájékoztassa, és segítse azokat akik többet akarnak elérni az életben. A 4ever4cc csapata két módon is segít neked. 1: Rengeteg hasznos értékes tartalmat találsz online üzlet építésről, vállalkozásról. 2: Egy eszközt is adunk neked amivel fel tudod építeni az online vállalkozásod. Ha pedig tetszik amit képviselünk és csinálunk akkor szívesen látunk a csapatban.

Kövess minket a facebookon

Milliomossá válni diploma nélkül?

Írta: Kiss Gergő - 4ever4cc Oldasási idő: 6 min
0