Oldal kiválasztása

4ever4cc

Olvass, kövess minket és legyél te is részese egy forradalomnak...

Miért (ne?) vállalkozz 20 on évesen!?

Szerző: | jún 2, 2016 | Kiss Gergő blogja

Miért ne vállalkozz 20 évesen?! Ez a gondolat most a napokban fogalmazódott meg bennem, egy videó hatására, ahol Halácsy Péter a Prezi egyik társ alapítója beszélt arról, hogy szerinte miért nem érdemes 23 évesen céget alapítani. (Videó link: http://bit.ly/23oUdal) És persze furán jön ki ez a cím és ez a téma az én számból, hiszen lassan 8 éve taposom az online vállalkozók koránt sem könnyű útját. És én nem is 23 évesen kezdtem, hanem 17 évesen, szóval van benne tapasztalatom…

20-on évesen az ember tele van önbizalommal vágyakkal és lelkesedéssel és persze energiával, hogy megváltsa a világot és hogy sikeres legyen. De amikor elkezded a hagyományos vállalkozásodat, akkor hirtelen egyik pillanatról a másikra egyedül leszel, magadra maradsz. Hirtelen senki nem érti meg a problémáid, senkihez nem tudsz tanácsért fordulni. Akkoriban a barátaim nem is értették miért dolgozok suli után, miért éjszakázom.

Sajnos vagy nem sajnos még mindig egy olyan társadalomban élünk, ahol kinézik azokat akik az átlagostól eltérően gondolkoznak. Valószínűleg ha elkezdesz te is valamilyen vállalkozást vagy csak egy kicsit is eltérsz az átlagostól magadra fogsz maradni. Pláne ha ügyes vagy és beindul a biznisz, akkor az még rosszabb ilyen fiatalon!

Mert ha alkalmazottakat veszel fel, akkor ők is csak néznek majd rád és tőled várják, hogy mit is kell csinálniuk. Hiszen te vagy a vezetőjük. Neked kell megmondanod, hogy mi hogyan működjön és nem fogod tudni mindenre a helyes választ… Mert fölötted nincs senki, nincs egy vezetőd, aki segítene…

Egy hagyományos vállalkozásban egyszerűen senkinem nem érdeke neked a vállalkozónak a cég vezetőjének a segítése! És most az önzetlen valódi komoly segítségről beszélek…. nekem is ez volt!

Ezért nem haladt az életem eddig olyan ütemben, ahogyan dolgoztam érte… Soha senki nem volt aki segített volna, mindig mindent magamtól kellett megoldanom! De neked itt a lehetőség, hogy csatlakozz egy olyan üzlethez, amiben egymást segítjük, ahol mindig van válasz a kérdéseidre! Ahol minden azért van, hogy közösen legyünk sikeresek!

Ha te is hasonló cipőben jársz, vagy csak gondolkozol, hogy kellene valamit kezdened az életeddel, akkor ez a legjobb lehetőség jelenleg. Én már nem vagyok a vállalkozásom rabszolgája, és kitörtem a pécsi lakótelepről 20-on évesen! Szóval szerintem IGENIS VÁLLALKOZZ 20-on évesen!  

Érdekel a véleményed, te hogyan látod ezt a témakört szóval vagy itt vagy a facebook oldalon várom a véleményed. Mindent bele! Csáó


Kiss Gergő - Geri

Kiss Gergő - Geri

4ever4cc alapítója

Szia! Kiss Gergő vagyok 8 éve internet vállalkozó és olyan embereknek segítek online pénzt keresni, akik meg szeretnék valósítani az álmaikat. Olyanoknak, akik szeretnének valamit tenni, de lövésük sincs, hogy miből lehetne több pénzt keresni. Ha engem követsz, akkor egy csomó csomó segítséget fogsz kapni, amivel te is előrébb tudsz lépni az álmaid megvalósításában!0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Miben segít neked a 4ever4cc


A 4ever4cc célja, hogy inspirálja, tájékoztassa, és segítse azokat akik többet akarnak elérni az életben. A 4ever4cc csapata két módon is segít neked. 1: Rengeteg hasznos értékes tartalmat találsz online üzlet építésről, vállalkozásról. 2: Egy eszközt is adunk neked amivel fel tudod építeni az online vállalkozásod. Ha pedig tetszik amit képviselünk és csinálunk akkor szívesen látunk a csapatban.

Kövess minket a facebookon

Miért (ne?) vállalkozz 20 on évesen!?

Írta: Kiss Gergő - 4ever4cc Oldasási idő: 5 min
0