Oldal kiválasztása

4ever4cc

Olvass, kövess minket és legyél te is részese egy forradalomnak...

Az egyetlen dolog, amivel tényleg pénzt lehet keresni a neten

Szerző: | jún 9, 2016 | Kiss Gergő blogja

Nyugi, nem a „keressen pénzt klikkeléssel” féle munkáról beszélek. 

Először is el kell mondanom, hogy a keress vagyonokat azzal, hogy bannerekre klikkelgetsz féle kamu, hülye munkáról és az ehhez hasonló munkákról azért beszélek most neked egy kicsit. „Keressen pénzt klikkeléssel” és hasonló faszságok NEM MÜKÖDNEK! Értsétek már meg!!! És azzal, hogy egy csomóan ilyen kamu üzletekben vannak benne és ezt terjesztik, kialakult az az elképzelés, hogy az internet segítségével nem lehet pénzt keresni… Pedig lehet, csak nem így. Ezt a cikket azért írtam meg, hogy lásd, mi az az egyetlen BIZONYÍTOTTAN MŰKÖDŐ dolog, amivel LEHET!

Az egyetlen Bizonyítottan működő módszer leírása, hogy megértsd, mi is ez. Először értened kell azt, hogy hogyan működik a gazdaságunk és hogyan áramlik a pénz másoktól hozzád.

Alapok 1: Meg kell értened, hogy a pénzt minden esetben emberektől kapod. Ha egy cég fizet neked fizetést, vagy ha vállalkozó vagy, akkor is mindig minden esetben emberek állnak a pénz mögött. Ez az első szabály, ami meg kell értened.

Alapok 2: Az emberek csak akkor adnak neked pénzt, ha cserébe értéket kapnak. Vagyis ha szart sem teszel le az asztalra, nem fogsz kapni érte pénzt sem. Ezért nem működnek az ilyen kattintgatós és hozzá hasonló hülyeségek, mert nincs mögöttük érték!

Éppen ezért nagyon fontos megértened, hogy érték teremtése nélkül sem az online világban sem a való világban nem fogsz tudni soha az életben komoly pénzeket keresni. Ez csak úgy megy, hogy olyan dolgokat adsz az embereknek, amiért szívesen kifizetik az értékét. Így fogsz tudni pénzt keresni.

De nézzük, hogy ez hogyan működik az online világban elméleti szinten, utána pedig a gyakorlatban, hogyan tud működni.

1. lépés: Találd meg az értéket, amiért pénzt kapsz! 

Meg kell találnod azt az értéket, amiért mások fizetni fognak neked. Ez lehet termék és lehet akár szolgáltatás is, de minden esetben professzionálisnak kell lennie. Nem léphetsz már ki a piacra gagyi szar termékekkel, mert azonnal átlátnak rajtad az emberek és többé nem leszel hiteles.

Olyan terméket vagy szolgáltatást kell képviselned, ami megoldja az emberek valamilyen problémáját, vagy valamilyen vágyát elégíti ki. Ezért lehetnek jók az egészséges életmóddal kapcsolatos termékek, mert ez problémákat old meg, és az emberek vágynak rá.

2. lépés: Juttasd el a cuccod a lehető legtöbb emberhez. 

Az első lépésnél még igazából nem számít, hogy online vagy offline akarod eladni a terméked. Viszont itt már nagyon is fontos, mert az interneten gyorsabban, könnyebben, és olcsóbban tudod eljuttatni a cuccod az emberekhez.

Így sokkal gyorsabban lesz bevételed. Csak így lehet BIZONYÍTOTTAN pénzt keresni az interneten! A lényeg, amit meg kell értened, hogy érték teremtés nélkül, kamu üzletekkel soha nem fogsz pénzt keresni.

Mit kell tenned most, és mire van szükséged? 

Most egy dolgot tudsz tenni, hogy átgondolod mit is tudnál tenni azért, hogy bele tudj kerülni ebbe az új áramlatba. Ahhoz, hogy gyorsan sikeres tudj lenni a saját online üzletépítésedbe, az alábbiakra van szükséged:

  • Kell egy profi weboldal
  • Professzionális termékekre
  • Egy bizonyítottan jól működő marketing tervre
  • Egy csapatra, aki segít
  • Profi marketingtudásra
  • Van egy jó hírem!

Ha te is azt érzed most, hogy honnan a francból lesz terméked, hogy mindez neked túl sokba fog kerülni és mindez most neked kivitelezhetetlen én megértem, de a 4ever4cc pontosan abban tud neked segíteni, hogy mindez neked ne legyen akadály!

Van egy 8 perces videó, amiben megtalálod a megoldást, amiben megmutatjuk neked, hogy hogyan lehet most úgy online üzletet építeni, hogy szinte semmit nem kell befektetned, csak dolgoznod, amihez minden segítséget megkapsz.

A videót itt éred el: http://4ever4cc.hu/kiss-gergo/


Kiss Gergő - Geri

Kiss Gergő - Geri

4ever4cc alapítója

Szia! Kiss Gergő vagyok 8 éve internet vállalkozó és olyan embereknek segítek online pénzt keresni, akik meg szeretnék valósítani az álmaikat. Olyanoknak, akik szeretnének valamit tenni, de lövésük sincs, hogy miből lehetne több pénzt keresni. Ha engem követsz, akkor egy csomó csomó segítséget fogsz kapni, amivel te is előrébb tudsz lépni az álmaid megvalósításában!0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Miben segít neked a 4ever4cc


A 4ever4cc célja, hogy inspirálja, tájékoztassa, és segítse azokat akik többet akarnak elérni az életben. A 4ever4cc csapata két módon is segít neked. 1: Rengeteg hasznos értékes tartalmat találsz online üzlet építésről, vállalkozásról. 2: Egy eszközt is adunk neked amivel fel tudod építeni az online vállalkozásod. Ha pedig tetszik amit képviselünk és csinálunk akkor szívesen látunk a csapatban.

Kövess minket a facebookon

Az egyetlen dolog, amivel tényleg pénzt lehet keresni a neten

Írta: Kiss Gergő - 4ever4cc Oldasási idő: 7 min
0